Lørdag d. 30. oktober, fra 19 – 21, afholder Borgerforeningen det årlige Halloween arrangement i bakkerne.

En forudsætning for at gennemføre arrangementet er som altid 15-20 hjælpere, som på selve dagen – ca. fra kl. 17- vil bruge nogle timer på at skræmme bunden ud af  byens børn og voksne.

Som noget nyt vil der i år også brug for op til 10 personer som vil deltage i selve planlægningen af arrangementet – og dermed få stor indflydelse på hvordan det bygges op, hvad der skal indkøbes m.m.

Arrangementet har alle de tidligere år været en kæmpe succes med masser af grin, gråd og gysen.

Ca. 400 børn og voksne trodsede frygten og tog turen rundt på Syvhøjstien i 2019 – og Borgerforeningen kan garantere nogle fornøjelige timer for alle de frivillige hjælpere.

Der vil her og nu være brug for:

• Ca. 10 personer som den næste måned vil være med til at planlægge og opbygge hele arrangementet.

På selve dagen vil der derudover være brug for:

• 3-5 hjælpere som vil holde liv i et par bål, varme kakao og styre grill´ning af skumfiduser.
  • 10 – 15 “skræmmere” som vil lade sig udklæde og skræmme børn og voksne (gerne store teenagere (17+), men voksne er især velkomne)
  • En del folk som vil være med til at sminke og påklæde (der må være nogen derude med den slags evner).

Borgerforeningen står for alt det praktiske hvad angår udlevering af udklædning, sminke m.m., men der er brug for mange hænder for at arrangementet kan lade sig gøre.

Vi har i år valgt at samarbejde via en lukket Facebook gruppe som findes her:

Vi skal gerne have holdet stillet hurtigst muligt – så tilmeld dig gruppe så hurtigt som muligt :-). Er du ny i byen, er dette en god anledning til at lære nogle nye mennesker at kende.

På forhånd tak for hjælpen

Havdrup Borgerforening