Havdrup Borgerforening har valgt at aflyse det årlige Halloween arrangement, Halloween i Bakkerne.

Foreningen havde indtil det sidste håbet på at det var muligt at gennemføre arrangementet, men med Sundhedsstyrelsens seneste udmelding om helt at undgå fælles Halloween aktiviteter, er håbet endegyldigt slukket.

– Vi er ikke i stand til at sikre at folk holder afstand, når først det går løs, fortæller Anita Heiselberg som er en af hovedkræfterne bag arrangementet.

– Og selvom det foregår udendørs, så øges risikoen for smitte af at de fleste børn skriger højlydt under det meste af turen, slutter Anita af.

Om der bliver et arrangement i 2021 er endnu for tidligt at sige, dels fordi ingen ved hvordan smittesituationen ser ud til den tid, men også fordi det er afhængigt af om bestyrelsen lykkes med at opbygge de her grupper af frivillige, som fremover vil være et krav for at gennemføre arrangementer i borgerforeningsregi.