Når du tilmelder dig til betalingsservice,  bliver dine fremtidige regninger fra Havdrup Borgerforening betalt helt automatisk – hverken for tidligt eller for sent.

Du slipper for besværet med at taste betalingsoplysningerne i din netbank eller på din telefon – Betalingsservice klarer betalingerne for dig. Det er det nemmeste i verden både for dig og for Havdrup Borgerforening.

Du kan allerede nu tilmelde din regning til automatisk betaling via BetalingsService´s kundeportal.

Du skal bruge dit medlemsnummer og det kontonummer pengene skal trækkes fra. Medlemsnummeret har vi sendt til dig pr. mail, ellers finder du det ved at logge ind på Havdrup Borgerforenings medlemsportal.

Tilmeld dig ved at klikke her – vi har forudfyldt pbs informationerne.

Sikkerhed og opbevaring af fortrolige oplysninger

Dine oplysninger er fortrolige og sendes på samme sikre måde, som bruges til betalinger via internettet. I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelås-ikon, som viser, at du er på en sikker server.

Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og PBS.

Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver udvekslet direkte til PBS.

Tilmeld dig Betalingsservice ved at klikke her