Gennem hele sin levetid har Havdrup Borgerforening arbejdet på at skabe et netværk af frivillige.

Indtil nu er det ikke lykkedes i fornødent omfang, men netop nu er det altafgørende for om der også findes en Borgerforening 2021.

Bestyrelsen slides op

Havdrup Borgerforening har igennem hele sin levetid været præget af stor udskiftning i bestyrelsen og den helt store årsag til dette er, at det gennem de seneste mange år, er det blevet sværere og sværere at skaffe folk som er interesseret i at hjælpe til ved foreningens arrangmenter.

Det har desværre betydet, at bestyrelsen, ud over alt det administrative arbejde, også er endt op med at være dem, der skulle skal lave alt det praktiske i forbindelse med arrangementerne.

Der skal skabes et netværk

En forudsætning for at Havdrup Borgerforening har en fremtid er således, at foreningen er i stand til at samle et netværk af frivillige omkring sig.

Målet er, at hvert arrangement har en fast gruppe af frivillige tilknyttet, så gruppen dermed bliver rimeligt selvkørende og, i øget omfang, i stand til handle uafhængigt af bestyrelsens indblanding.

Dette er tildeles lykkedes med det årlige Halloween arrangement, hvor et rimeligt stort antal gengangere sikrer, at forberedelserne startes op uden den store instruktion.

Netværket af frivillige i Havdrup

Som tidligere skrevet er formålet, at få etableret et netværk af borgere i Havdrup, som er interesseret i at give en hånd med, til de forskellige arrangmenter.

Det gælder både det rent praktisk arbejde på selve dagen, men i øget omfang også i selve planlægningen.

Det er lige meget om du allerede arbejder som frivillig – om du sidder i menighedsrådet, i en brugerbestyrelse, holder en tønde til fastelavn, arbejder for HGI, er nisse til jul – eller noget helt sjette – vi vil gerne have dig med i netværket.

Der er ingen tvang – man forpligter sig ikke til noget – men det kunne jo godt være der var nogen i byen som havde overskud til at hjælpe lidt til en gang imellem, uden direkte at træde ind som frivillig i bestyrelsen.

Derudover er det frivillige arbejde en fantastisk måde at møde nye mennesker på og dermed udvide antallet af kendte ansigter i byen.

Bliv en del af netværket i Havdrup. Indtast dine oplysninger herunder hvis vi må kontakte dig når der er brug for hjælp eller vi har et eller andet at fortælle.

Ved du allerede nu at du gerne vil være frivillig ved et bestemt arrangment, så marker det med et kryds herunder.

Som skrevet – Der er ingen tvang – man forpligter sig ikke til noget – det eneste vi beder om er dit navn og din email, og så lov til at kontakte dig.

Tilmeld dig

* skal udfyldes
Ønsker tilknyttet flg. arrangementer (Frivilligt)